Tehohoitoa iholle Laveran Firming -ampulleilla

*Saatu ilmaistuote

Tänään paneudutaan hieman ihonhoitoon ja tarkemmin sanottuna Laveraan, joka on yksi omista suosikkibräneistäni luonnonkosmetiikan saralta. Laveran tuotteet ovat tulleet itselleni tutuiksi jo kauan sitten ja tälläkin hetkellä multa löytyy Laveraa kosmetiikkavarastoistani. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikaksi suhteellisen edullisia, mutta kuitenkin todella laadukkaita ja helposti saatavilla ihan marketeistakin, mistä johtuen ne ovatkin saavuttaneet selkeästi suuren suosion myös suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Tämänpäiväisen postauksen aiheena on Laveran Two-Phase Firming Treatment*, joka on ehdottomasti paras tuote, mitä olen Laveralta (tai monelta muultakaan ihonhoitobrändiltä) testannut. Sain tämän osana loppukesänä blogimiitin goodiebagia Laveran maahantuojalta NHS:ltä ja tämä oli ehdottomasti yksi koko goodiebagin helmistä!
Laveran tuotteita voi ostaa mm. suuremmista päivittäistavarakaupoista, Sokokselta sekä monista eri verkkokaupoista, kuten NHS ja House of Organic. Tämän tehohoidon hinta on ostopaikasta hieman riippuen noin 22,00 €.

Lavera Two-Phase Firming Treatment on seitsemän päivän tehohoitokuuri kasvojen iholle. Tuote on suunniteltu erityisesti jo hieman ikääntyneemmälle iholle, ja sen tulisi kiinteyttää ihoa, häivyttää ryppyjä ja tehostaa ihon omaa kollageenintuotantoa.

Lue koko postaus tästä