Tekasin-festarit 2018

Eilen oli valtava määrä erilaisia tapahtumia kuten samba karnevaalit Helsingissä ja Ommel-festarit Espoossa. Minut kutsuttiin Tampereen pakkahuoneelle Mielen ry:n järjestämiin Tekasin- festareille. Tarkoitus oli osallistua muotinäytökseen muutamalla omalla työllä ja tämä kokemus oli valtavan mahtava. Oli aika erikoinen fiilis saada omat vaatteet lavalle ja olla itse myös lavalla.
Uskomatonta oli se, että pari vaatettani pääsi ihan uuteen kotiin, en ollut mitenkään varautunut myymään vaatteitani mutta kaksi vaatetta köyhempänä palasin kotiin.

Kyse oli kahdesta sellaisesta vaatteesta, jotka olivat minulle kuitenkin aika tärkeitä, tunika oli ensimmäisiä tuunauksiani, joita tein kun aloitin tämän tuunaus villityksen ja toinen oli viimeisin farkkutakki, jonka tein tässä keväällä. Mutta vaatteet pääsivät oikeasti sellaiseen paikkaan missä niitä arvostetaan ja niistä tuli tälle henkilölle todella tärkeä osa elämää. Myös itse tein muutaman ostoksen, mutta niistä kerron toisessa postauksessa.

Tekasin- festarit oli monipuolinen kierrätysmateriaaleihin keskittyvä tapahtuma, jossa on eri käsityöläisiä myymässä ja esittelemässä tuotteitaan. Siellä pääsi tutustumaan myös pajoihin, joissa tehtiin rintanappeja, virkattiin

Lue koko postaus tästä