Tekemistä pääkaupunkiseudulla joka päivälle

Sain tämän idean postaukseen hyvältä ystävältäni, joka pyysi vinkkejä leikkipuistoihin. Ajattelin laajentaa ideaa entisestään keräämällä tähän vinkkejä kaikesta muustakin mitä kaikkea pääkaupunkiseudulla voi puuhailla lasten kanssa varsinkin näin kesäisin. Aloitetaan kuitenkin niistä leikkipuistoista, sillä ihania puistoja löytyy täältä todella paljon. Mikä parasta Helsingin puolella tarjoillaan ilmainen puistolounas ja todella monessa on myös pieni kahluuallas, jossa vilvoitella. Nämä kaikki postauksen kuvat on pääosin muuten viime kesältä, jolloin kierrettiin paljon eri paikkoja. 

1. Linnunradan leikkipuistoKannattaa käydä lukemassa ihan oma postaus tästä puistosta yllä olevasta linkistä. Puistosta löytyy mm. lampaita, kanoja, pupuja sekä kahluuallas ja ilmainen puistolounas. Puisto sijaitsee Helsingin Suutarilassa. 

2. Leikkipuisto Mäkitorppasijaitsee Oulunkylässä. Tämä on uusin leikkipuisto missä ollaan käyty, joten siellä oli todella siistit sisätilat. Näissä Helsingin leikkipuistossa on myös arkisin kätevät sisätilat auki, missä saa helposti lämmitettyä myös ruuan esimerkiksi vauvalle ja käytyä vessassa. Leikkipuistossa on myös kiva autorata ja toki se kahluuallas. 

3. Leikkipuisto Maunula Maunulan leikkipuisto on myös todella viihtyisä. Helsingin

Lue koko postaus tästä