Tekstiilijäte-projekti


Lumppis-projektin viereen tuli nyt myös tekstiilijäte- projekti. Tämä tarkoittaa sitä, että koitan tehdä kaikki jämät ja tilkut pois ennen kuin saan roudattua ensimmäisen varsinaisen lumppulaatikkoni tänne uuteen asuntoon. Toki kun kyse on isosta laatikosta niin muutakin sieltä löytyy kuin vain pikkuruisia kankaan palasia. Koska en löydä nyt millään lumppulaatikkoani, niin oli järkevintä ommella sitten sellainen laatikko tyhjäksi mikä nyt vastaan tulee.

Aloitin tämän projektin niin, että teen Barbien-vaatteita niin paljon kuin vain on mahdollista. Vaatteet joko annan eteen päin tai sitten säilytän omille lapsilleni tai oikeammin heidän lapsilleen. Pääsette siis välillä sukeltamaan nuken maailmaan ja katsomaan mitä kaikkea saa pienistä jämistä aikaan.

Olen viimeksi tehnyt barbien vaatteita kun tyttäreni oli pikkuinen tyttö ja leikki näillä leluilla. Ompelin silloin paljon ja varsinkin lahjoiksi ompelin aina kenkälaatikollisen vaatteita. Hän peri minulta myös ison määrän hevosia ja hevostarvikkeita, joille tein myös riimuja ja meittoja yms. Joten voi olla, että hevosetkin löytää tiensä tänne meille ja

Lue koko postaus tästä