TERASSI KESÄKUNTOON

Viikonloppuna saimme hieman laitettu terassia kesäkuntoon, mutta vielä siinä on tekemistä. Tilasimme jo talvella alennuksesta terassille sohvan ja vihdoinkin se aseteltiin omalle paikalleen. Sohva ei ole mikään maailman parhain, mutta yllättävän mukava se silti on. Kuitenkin harmaa sohva kaipasi hieman piristystä. Löysinkin Tokmannilta sohvatyynyt, jotka kestävät ulkona. Siniset tyynyt toivat vähän ilmettä sohvaan ja tekivät siitä heti kotoisamman näköisen.

Kukkiakin sain istutettua talven kanervien tilalle, mutta vielä kaipaan amppeleita terassille. Vaikka en ihan hirveästi innostu vaihtamaan sisällä sisustusta vuodenaikojen välillä, niin ulkona haluan, että terassi on kesäisin oikeasti kesäkunnossa ja viihtyisä.

Meillä olisi vielä edessä parin pensaan istuttaminen, koska teimme vähän muutoksia etu- ja takapihalle. Etupihalta lähti pystyyn kuivunut tuija ja takapihalta saatiin nyt viikonloppuna purettua kamala kukkapenkki. Toivotaan nyt, että näitä aurinkoisia päiviä olisi vielä monta lisää kesän aikana, että ulkona saisi puuhastella ja terassilla nauttia grillailun merkeissä :).

Joko sinä olet laittanut terassin kesäkuntoon? 🙂

Lue koko postaus tästä