Terissaaren luomusiiderit Korte ja Miera

Vuoden 2018 elintarvikepäivillä Luomuliitto palkitsi tuttuun tapaan Vuoden luomutuotteen sekä antoi kunniamaininnan tuotteelle, joka on ehkäpä hieman yllättävä, mutta ansaitsee ehdottomasti tulla vähintäänkin mainituksi. Vuoden 2018 luomutuotteesta olen kirjoittanut jo aiemmin, mutta näin kesän ollessa parhaimmillaan lienee aika esitellä myös kunniamaininnan saanut Korte sekä Terissaaren toinen mainio siideri, Miera. Upeaa, että meillä on tarjolla kotimaisia luomusiidereitä!

Kaupallinen yhteistyö Terissaaren kanssa.

Luomulaakso kiittää yhteistyöstä.

REKO lähiruokarenkaasta tutuksi tullut akaalainen pienyritys Terissaari valmistaa siidereiden lisäksi myös mehuja. Omenamehu ja porkkana-omenamehu ovat tulleet parin vuoden kuluessa hyvinkin tutuiksi tuotteiksi monelle REKOssa kävijälle, mutta toki myös muillekin.

Toukokuisen Facebook-päivityksen mukaan Terissaarelta on tulossa myös uutuuksia. Kesän ja syksyn mittaan pyritään asiakkaita hemmottelemaan jo tutuiksi käyneiden tuotteiden lisäksi limonadeilla ja huomasin Facebook-sivua selatessa, että uutuussiideri Niini on sekin jo aloittanut maailmanvalloituksensa.

Korte – omenainen luomusiideri

Terissaaren Korte luomusiideri on raikas lisä kotimaisten luomutuotteiden valikoimaan. Se on valmistettu omalla tilalla kasvaneista luomuomenista ja

Lue koko postaus tästä