Terkkuja Riiasta!

*Yhteistyössä Tallink Siljan kanssa
Hei kaikki, terkkuja täältä Silja Europalta, jolla olemme pressimatkalla kohti Latviaa. Mukana menossa blogikamuseni Kristallikimara. Eilen nautimme taas jättihyvän illallisen italialaista ruokaa tarjoavassa ravintola Tavolatassa, joka on ehdoton lempiravintola nykyisin laivoilla.
Yleensä otan aina alkupalaksi leikkelelautasen Salumi mistin, mutta nyt jaettiinkin isompi leikkelautanen yhdessä ystävän kanssa ja voi pojat miten paljon herkkuja tuotiin pöytään. Grande Assortimento di antipasti, sisältää Salumi mistin tapaan leikkeleitä, mutta myös mozzarella ja caesarsalaattia. Mielettömän hyvää ja tämän jakaisin ehdottomasti seuraavalla yhteisellä reissulla oman rakkaan kanssa. Pääruoksi herkullista jättikatkarapurisottoa ja jälkiruoksi oliiviöljyjäätelöä. Luitte oikein, jäätelöä, jossa oli oliiviöljyä ja mielestäni keksitaikinassa leivitettyjä oliivinpaloja, toimii!
Kyyti on ollut lempeää, vaikka yhtään en taas nukkunut, hih mistähän se johtuu, kun lähtee ns. ulkomaille, käy sen verran kierroksilla, ettei uni tule silmään. No mutta ehkä ensiyönä tai viimeistään kotona sitten ehtii nukkua. Latviassa kerrotaan muuten olevan +27 astetta, eli tulee hottentotti päivä. 
Oikein sydämellistä uutta viikkoa kaikille ja pian

Lue koko postaus tästä