Terra Naturi

Kävin alkuviikosta hematologilla, mutta ei ainakaan vielä tämä tauti ole poistunut minun kropastani. Nyt on kahden kuukauden aikalisä seuraavaan tsekkaukseen.

Mutta asiaan; eli Natrue-sertifioituun luononkosketiikkasarjaan nimeltä Terra Naturi, ja etenkin sen vaahtomaiseen Mousse Make-up -meikkivoiteeseen. En muista, mistä tämän ostin, mutta luultavimmin se on jostakin Müller-nimisestä kempparista. Tämä ketju kannattaa pitää mielessä maailmalla, siis varsinkin Euroopan saksankielisellä alueella reissatessa.

Tässä on muuten aika hyvä meikkivoide! Tekee kaunista jälkeä ja on edullinen (näkyy olevan Müllerillä alta neljä euroa hinta), ja purkki on kivan pieni pakata mukaan. Silti se on riittoisaa ja jopa hoitava koostumukseltaan.
Voide tuntuu aluksi ohuelta, mutta peittää hyvin. Voisin kuvitella tämän sopivat kaikista kuivaihoisimmillekin, sillä tässä on paljon öljyjä, kuten kookosta, risiini- ja auringonkkansiemenöljyä. Muita aineita ovat lehmuksenkuorivaha (Rhus Verniciflua), E- ja C-vitamiini (askorbyylipalmitaatti). INCI-lista on suhteellisen lyhyt, mutta niin kai se aina, kun on kyse luomutuotteesta.Kuvassa sävyä no 02 Natural Beige swatchattuna ranteen sisäpuolelle (siitä sävyero). levittyy todella nätisti ja

Lue koko postaus tästä