Terveellisiä välipaloja

 *Blogiyhteistyö -tuotteet saatu blogiin
Mähän rakastan kaikenlaisia välipalapatukoita ja smoothieita niinkuin varmaan jo moniteistä tietää. Smoothiet teen pääasiassa itse, mutta joskus tulee kaupasta napattua nälkään valmis smoothie tai välipalapatukka.
Siksipä tutustuin mielelläni näihin HUMBLE-tuotteisiin, herkullisiin smoothieihin,pähkinäsekoituksiin ja kauraa sisältäviin patukoihin.
SMOOTHIET
Delicious blueberry-mustikkaa, banaania, omenaa ja appelsiinia
Coconut & pineapple-kookosta & ananasta
Tropical mango-mangoa, banaania, omenaa ja appelsiinia
 Näissä ei ole lisäaineita eikä lisättyä sokeria. Ihan superherkullisia kaikki maut mutta koska rakastan kookosta ja ananasta yhdessä ja erikseen – mun suosikkia ei ole vaikea arvata 😉
 

KAURAPATUKAT
Kaurapatukoita maisteltiin kahta erilaista:
Kauraa & hasselpähkinääjaKauraa & gojimarjaa & karpaloa
Ainesosista 70% on luomua ja patukoissa on 17% proteiinia
Tarkempi sisältö:
Hasselpähkinä:
Riisisiirappi*, gluteeniton kaurahiutale*, soijajauho, soijamurot, (soijaproteiini, tapiokatärkkelys, suola), soijarae, taateli*, ruokosokeri*, auringonkukkaöljy*, karpalo (3,2 %) (Karpalo*, ruokosokeri*, vaahterasiirappi*), gojimarja* (3,2 %), taatelisiirappi*, suola, aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Marjat:Riisisiirappi*, gluteeniton kaurahiutale*, soijajauho, soijamurot, (soijaproteiini, tapiokatärkkelys, suola), taateli*, hasselpähkinä* (6,5%), ruokosokeri*, soijarae, manteli* (4,3), auringonkukkaöljy*, taatelisiirappi*, suola. 

PÄHKINÄSEKOITUKSET
Pähkinäsekoituksia löytyy neljä eri lajitelmaa 30g pusseissa:

Snack mix: Maapähkinä, manteli, hasselpähkinä
Energy mix: Cashew-ja parapähkinöitä, kookos
Fruity mix: Hasselpähkinä, kookos, manteli, ananas, karpalo
Trek mix:

Lue koko postaus tästä