Terveiset BeAlive Health Clubilta*

Terveiset iki-ihanan voimauttavalta BeAlive Health Clubilta, josta löydät kaiken mitä tarvitset hyvinvointiisi.
On erinomaiset pienryhmä ja personal trainer-palvelut, kuntosali, kosmetologi- ja hierojapalvelut. Itse pidän erittäin paljon lempeän tehokkaasta lymfahieronnasta, jota toteuttaa upea Carol Roine.Upea lounge, jossa voi viettää aikaa treenin jälkeen nautiskellen palauttavaa smoothieta sekä super upea terassikeidas.
Henkilökunta on ammattitaitoisen avuliasta ja BeAlivella on aina mielettömän hyvä atmosfääri. Sinne on ilo mennä ja rahoilleen saa todellakin vastinetta, pienryhmätunnit ovat täynnä actionia ja ammattitaitoisen perosnal trainerin piiskaavan ihanaa ohjausta.BeAlivella voit järjesttää niin työhyvinvointipäiviä kuin muitkain hyvinvointitapahtumia ja ne organisoidaan kaikille omanlaisinaan paketteina.

Jos et ole vielä tutustunut tähän Töölössä olevaan Scandic Parkin takana olevaan kuntoilukeitaaseen, niin nyt on viimeistään sen aika.Täältä pääset varaamaan aikasi.
Sieltä löytyy pukuhuoneista ylellisiä ihon- ja hiustenhoitotuotteita, sekä sauna ja tilava suihkutila. Olen muuten ihastunut BeAliven ihanaan suihkuun, sadevesisuihku.Minulle kunnon hikitreeni, joka hieman sattuu lihaksiin antaa valtavasti voimaa arkeen. Personal Trainer antaa lisähaastetta treeneihin ja saan itsestäni irti 110%.Ja juuri sinä päivänä

Lue koko postaus tästä