TESTASIN $1.80 METODIA … MITÄ TAPAHTUI?

Tästä on oikeastaan jo pari kuukautta, mutta tavanomaisesti netin syövereitä selaillessani törmäsin tällaiseen metodiin kuin $1.80 method by Gary Vaynerchuk. Totta kai kiinnostuin  tästä samantien, mutta aivan heti en lähtenyt tätä kokeilemaan, sillä aikaa minulla ei silloin käynnissä olevien opiskeluiden takia oikein ollut keskittyä tällaiseen ”kokeiluun”. 
Kuten tiedämme sitoutuminen instagramiin on kaikista tärkein asia, mitä tulee oman tilin kasvattamiseen. Siihen myös kuuluu paljon enemmän tekemistä kuin ainoastaan oman feedin aktiivisena pitäminen. Minä kun tykkään testailla ja tutkia tällaisia someen liittyviä asioita – varsinkin instagramiin liittyviä – päätin ottaa tämän kokeiluun. Joten viikon ajan minä ja tämä $1.80 metodi olimme siis parhaimpia ystäviä.
mikä ihme on $1.80 metodi?Tämän metodin juju on siinä, että valitset kymmenen hastagia, jotka sopivat oman tilisi teemaan. Noista jokaisesta kymmenestä hastagistä jätät oikeasti kunnollisen kommentin, yksi kokonainen virke ainakin, jokaiseen yhdeksään ensimmäiseen kuvaan. Jep, tämä tarkoittaa 90 kommenttia joka päivä. Vaikka kannustankin pitkien, syvällisten ja tarkoituksellisten kommenttien jättämistä en

Lue koko postaus tästä