Testissä Benecos kosmetiikkaa

Hellurei ja ihanaa viikonloppua kaikille ♥
Viime postauksesta on kulunutkin jo tovi aikaa mutta no worries täällä mä taas olen! Nyt olisi vuorossa pitkästä aikaa vähän kosmetiikka juttuja nimittäin postaus ihanista Benecosin luontaistuotteista jotka sain pari viikkoa sitten blogin kautta testaukseen nettikaupasta nimeltä Nordic Health Systems

Benecosin tuotteet olivat mulle osittain jo entuudestaan tuttuja sillä olen joskus aikaisemminkin omistanut muutaman Benecosin meikin ja siitä syystä lähdin innoissani testaamaan niitä lisää sillä muistelin olleeni ihan tyytyväinen niihin aikaisemmin kokeilemiini Benecosin meikkeihin.
Veikkaan että monet teistäkin ovat varmasti edes joskus nähneet tai kuulleet puhuttavan Benecosista sillä se lukeutuu saksan suurimpiin luonnonkosmetiikan valmistajiin. Benecosin tuotteet ovat siitä hyviä että ne eivät sisällä lainkaan silikoonia, barabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita yms. Ja jopa yli 70% Benecosin tuotteista sopii myös vegaaneille. 

Näitä tuotteita nyt pari viikkoa testanneena voin todeta että olen tyytyväinen. Luonnonkosmetiikka on mun mielestä aivan yhtä hyvää ellei jopa parempaa kuin ”tavallinen kosmetiikka”. Mun meikkipöydällä on noin

Lue koko postaus tästä