Testissä Essencen leimauslaatta ja leimasin

Kylläpäs on aika taas vierähtänyt nopeaa vauhtia eteenpäin. Mutta mie yritän pysyä täällä perässä. Tänään näytän teille lakkaukset, joissa testasin Essencen leimasinta ja leimauslaattaa. Nämä uutukaiset vilahtikin instassa jo ennen pääsiäistä, kun ostin nämä silloin testiin. Ja pääsiäisen pyhinä nämä pääsikin tosi toimiin. Ostin molemmat uudet laatat; 01 Nails just wanna have fun! (violetti) ja 02 Shapes of glory (vihreä). Molemmissa on älyttömän mukavia leimauskuvia ja suojamuovin poistettuani ajattelin näiden olevan myös toimivia.


Mutta niinpä ei vaan ollut. Tai näihin kynsiin kokeilin 02 (vihreä) laattaa ja kyllä oli taisteleminen! Ensinnäkin yhdessä kokokynnen kuvassa on painovirhe, joka pilaa koko kuvan. (Ja joo, olen sen verran laiskiainen, etten jaksanut käydä vaihtaa laattaa uuteen). 01 (violetti) laattaa en ole uskaltanut edes kokeilla näiden kynsien seurauksena.
Toiseksi tämän 02 laatan kuvat ei meinannut millään nousta yhtenäisinä ja kokonaisina leimasimelle, ja käytössä oli myöskin Essencen uusi leimasin. En tiedä kummassa sit oli vikaa, veikkaan että molemmissa (leimaajassa itsessään

Lue koko postaus tästä