Testissä hääkakku


Käytiin eilen hakemassa KP Cateringilta meidän hääkakun testiversio! Kerroin aiemmin hääkakun monimutkaisesta päättämisestä täällä ja tosiaan fiilikset oli enemmän kun korkeat, kun matkattiin hakemaan testikakkua. Viimeiset kaksi viikkoa, kun odoteltiin kakuntestauspäivää, mietittiin kyllä moneen otteeseen, että miltähän valkosuklaamudcake tulee maistumaan ja sopiiko se yhteen appelsiini-passionmoussen kanssa. Entä näyttääkö piirakkamainen kakku tarpeeksi kakulta, että siitä voi ylpeänä puhua hääkakkunaan? Siis eihän kukaan ole tuollaista kakkua nähnytkään, mitä tässä oikein olisi pitänyt odottaa?

Voisi siis sanoa, että kysymyksiä oli PALJON ilmassa, kun ajettiin hakemaan kakkua! Saavuttiin KP Cateringin keittiölle ja vastassa oli iloinen ja tyytyväinen Ilpo, joka kertoi tehneensä viimeisten parin viikon aikana useamman valkosuklaamudcaken, miettiessään, miten hän saa toivekakkumme onnistumaan. Lopulta hän oli löytänyt parhaan ratkaisun rakenteelta ja maulta ja kertoi olevansa todella tyytyväinen kakkuun.

Ennen kun näimme kakkua, Ilpo kertoi, että alkuperäinen ulkonäkösuunnitelmamme kakulle oli pitänyt laittaa roskiin, sillä se ei ollut vain toiminut. Hän oli siis päätynyt perinteisempään ”täytekakku” malliin, joten kakussa

Lue koko postaus tästä