Testissä huulia turvottava huulikiilto + ennen ja jälkeen kuvat!

Heissan ja ihanaa perjantaita kaikille ♥ ! Mä postailen täältä sohvan pohjalta koska mulla ei ole mitään menoa ennen kuin vasta kello kahden aikoihin joten tässä kerkee hyvin kirjoittaa teille yhden postauksen, syödä aamupalan ja katsoa jakson mad meniä (mun uusi sarjasuosikki :D). Vähän erilaista postausta olisi tänään luvassa, eli tosiaan huulia turvottavan huulikiillon testausta. 

Olin tuossa yksi päivä tulossa salilta ja päätin huvikseni käväistä pitkästä aikaa saiturinpörssissä. Jos joku ei tiedä mikä on ”saittari” niin se on sellainen halpakauppa täällä Järvenpäässä (ja niitä taitaa olla myös Helsingissä ja jossain muuallakin?)Ensimmäiseksi suunnistin tietysti kosmetiikka osastolle ja pienen tutkailun jälkeen silmiini osui tämä Eveline Cosmeticsin volume lip extreme huulikiilto. Sävyjä oli muutamia erilaisia ja mä valitsin tuon hempeän vaaleanpunaisen sillä se sopii mielestäni mulle parhaiten. Hintaa tällä ei ollut kuin vähän yli 3 euroa..? Eli varmaan sanomattakin selvää että olin ehkä hitusen skeptinen tämän toimivuudesta.No, kassan kautta himaan ja tietysti heti piti testata

Lue koko postaus tästä