Testissä latvialainen Mossa

Ostin noin vuosi sitten testiin Sokoksesta latvialaista Mossa-kosmetiikkaa 🙂 Kuten varmaan tiedätte, mua kiinnostaa kaikki Latviaan liittyvä – ja ihonhoitoon liittyvä. Latviasta löytyy paljon hyviä kosmetiikkamerkkejä. Mossa on luomulaatuinen ECOCERT-sertifioitu kosmetiikkasarja, joka sisältää tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Näistä piti kirjottaa jo aikaa sitten, mutta eipä ole aikaisemmin tullut tehtyä.
Testissä valkoherukka-puhdistusvaahto, mustikka-lakka-kasvovesi ja syväpuhdistava mustaherukka-hiili-kuorinta:
AHA-hedelmähappoja sisältävä valkoherukka-puhdistusvaahto puhdisti hyvin ja jätti ihon pehmeäksi, ei kiristäväksi. Sen jälkeen pyyhintä mustikka-lakka-kasvovedellä, joka viimeistelee kasvojen puhdistuksen. Tuoksu on molemmissa hyvä. Mainittakoon, että molemmissa on alkoholia, mikä ei välttämättä sovi herkkäihoiselle. Molemmat on kuitenkin tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Puhdistusvaahto 190ml ja kasvovesi 200ml.
Syväpuhdistava hiilikuorinta sisältää aktiivihiiltä ja mustaherukkauutetta. Aktiivihiili puhdistaa tehokkaasti ihohuokosia ja poistaa epäpuhtauksia. Tuotetta voi käyttää kaikille ihotyypeille, mutta sitä suositellaan varsinkin rasvaiselle ja sekaiholle. Tuotteen tuoksu ei ollut mun juttu, mutta muuten tykkäsin! Koko 60ml.
Mossaa saa Sokoksen lisäksi mm. Ruohonjuuresta, apteekeista, Stockmanneista sekä monista nettikaupoista. Lisätietoa tuotteista: https://www.mossacosmetics.com/enPuhdistusvaahtoKasvovesiHiilikuorinta
-Essi

Lue koko postaus tästä