Testissä TonyMoly

Ostin jo viime syksynä nämä ihanat TonyMolyt Sokoksesta ja nyt ajattelin tulla kirjoittelemaan niistä.

TonyMoly on vuonna 2006 perustettu etelä-korealainen kosmetiikkasarja, josta löytyy ihonhoitotuotteita sekä meikkejä. Osa pakkauksista on ulkonäöllisesti hauskoja ja söpöjä, mutta merkiltä löytyy myös ”asiallisia”, ei-niin-värikkäitä tuotteita. Suomesta tuotteita saa mm. Stockmannilta, Sokoksesta, apteekeista sekä monista nettikaupoista! 
Testissä Panda’s Dream Sherbet Cleanser sekä sheet maskit:

Sorbettimainen putsari oli mulle ihan uusi tuttavuus! Tuotetta tarvitsee vain pienen nökön ja se sulaa helposti. Alkuun vaikutti, että kasvot voisivat jäädä öljyisiksi, mutta eivät jääneet! Sorbetti puhdistaa hyvin myös paksumman meikin, vaikka se on hellävarainen tuote. Itse kokeilin tuotetta pienen vesimäärän kanssa, koska en ollut varma pitääkö näin tehdä vai ei. Tuoksu on mieto ja pakkauksen koko 40ml. Suosittelen!

Sheet maskeja TonyMolyltä löytyy montaa erilaista, mulla oli testissä huokosia supistava punaviininaamio ja ravitseva avokadonaamio. Sheet maskit yleisesti ovat kyllä mahtava keksintö! Niitä ei tarvitse erikseen pestä kasvoilta pois vaan niissä oleva seerumi hierotaan kasvoihin, niin

Lue koko postaus tästä