Thairuoka – lasten lempiruoka


Olen saanut ilon käydä reissaamassa Aasiassa neljä kertaa. Ensimmäisellä kerralla vietin kuukauden reppureissaten Thaimaata, Malesiaa ja Singaporea. Toisella kertaa käytiin J:n kanssa Malesiassa ja Thaimassa. Kolmas kerta suuntautui Japaniin ja neljäs kerta oli häämatka Kiinaan ja Thaimaahan. Yksi parhaista asioista noilla reissuilla on ehdottomasti ruoka. Etenkin thairuoka.
Häämatkalla J jopa kävi lyhyen kokkikurssin, jossa opeteltiin tekemään thairuokaa ja kannoimme kotiin paikallisia ruuanlaittokirjoja. Suomessa meidän the luksusravintola on aina ollut Farang, jossa tarjoillaan juurikin thaimaalaista ruokaa. Kallista. Aivan järjettömän hyvää.

Thairuokaa lasten makuun
Meidän perheessä minä teen kuukaudessa suurinpiirten 25 kertaa ruuan ja J loput kerrat. Joista niistä puolet on pizzan tilaamista tai sushin hakemista. Rakkaudella sanottuna. On muutamia ruokia, jotka annan aina J:n tehtäväksi, koska se vaan osaa tehdä niistä niin paljon parempia, kuin minä. No, jos totta puhutaan, niin J saa ai-na lapsilta ihan älyttömät kehut ruuasta, oli se sitten mitä vaan. Mikä tietysti lämmittää sen mieltä, joka tekee ruokasuunnittelun, käy kauppareissut

Lue koko postaus tästä