The Blush Tag


Bongasin Charming Nails -blogista tämän kivan poskipuniin liittyvän tagin ja päätin samantien tarttua haasteeseen ja vastata myös itse näihin kysymyksiin omassa blogissani! Erilaiset tagit ja haasteethan on mulle hurjan mieluisia ja itse asiassa tämä muistutti mua tosi paljon yhdestä vuosia sitten tekemästäni tagista, joka koski luomiväripaletteja. Kysymykset oli tosi samanoloisia ja hyvinhän näitä pystyy soveltamaan sekä poskipuniin että luomiväreihin, eli sen puoleen ei ihmekään, että tästä tagista tuli mieleen se vuosia sitten tekemäni. Mutta nyt pidemmittä puheitta lähdetään vastailemaan kysymyksiin!

1. Paras pakkaus?
Ciaté Londonin Marbled Light poskipunan omistan sävyssä Dusk ja rakastan näitä Ciatén pakkauksia! Pakkaus on hurjan kaunis ja myös hyvin käytännöllinen, sillä sisältä löytyy peili ja poskipuna on kuitenkin melko kompaktin kokoinen, vaikka sisällä oleva puna onkin suuri.

2. Nätein väri?
NYX Ombre Blushin sävy Mauve Me on yksi ikuinen kestosuosikkini ja toimii omalla ihollani mielestäni loistavasti. Tämä on varma valintani, kun teen esimerkiksi violetin tai lilan sävyistä silmämeikkiä. Ja kuten