THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIN 1.-7.LUUKUT

Tänän vuonna valitsin ensimmäistä kertaa itselleni The Body Shopin joulukalenterin. Olen viime vuosina katsellut näitä kalentereita monilla, mutta en ole aikaisemmin saanut aikaiseksi hankkia itsellenikin tätä kalenteria. Tai siis Body Shopiltahan löytyy peräti kolme joulukalenteria – tämä minun joulukalenteri on nimeltään Beauty ja se on kolmikon halvin sekä pienin kalenteri. Tästä kalenterista löytyy matkakokoisia tuotteita ja isommista kalentereista löytyy taas täysikokoisia tuotteita enemmän.

Tähän asti olen ollut todella tyytyväinen hankintaani ja joskus voisin jopa harkita hankkivani The Body Shopilta myös sen kalleimman kalenterin, mikä sisältää pelkästään täysikokoisia tuotteita.

1.luukku Juicy Pear käsivoide – Ensimmäisen luukun takaa löytyi voimakas tuoksuinen käsivoide. Koostumukseltaan käsivoide on todella hyvä ja tehokas, mutta tuoksu on omaan nenääni ehkä liian voimakas ja makea.

2.luukku Pink Grapefruit geelimäinen vartalovoide – Tämä vartalovoide on ihanan kirpsakan tuoksuinen ja geelimäisen koostumuksensa takia vartalovoide imeytyy hetkessä. Todella kiva tuote!

3.luukku Strawberry kylpypommi – Ensin hieman harmittelin, kun näin tämän tuotteen, että tälle ei ole

Lue koko postaus tästä