The Body Shopin Vitamin E -tuotesarja!


Viime perjantaina oli ystävänpäivä ja mun mies yllätti mut iloisesti antamalla mulle The Body Shopin Keep Me Hydrated Vitamin E -sarjan lahjapakkauksen. Mies tietää, että The Body Shopin tuotteet on aina mulle varmoja lahjavalintoja, sillä mähän käytän brändin tuotteita ihan jatkuvasti ja ne ovat pääasiassa aina olleet mulle hurjan mieluisia. Tänään kerron teille mitä tämä lahjapakkaus piti sisällään ja mitä mieltä olen sen sisällöstä ollut!

Lahjapakkauksesta löytyy täysikokoinen kasvoputsari, kaksi kangasnaamiota sekä täysikokoinen päivävoide. Vitamin E -sarjasta löytyy erikseen myös kuivalle tai sekaiholle suunnattuja tuotteita, mutta nämä tuotteet on tehty sopimaan kaikille ihotyypeille. Vitamin E -sarja on tullut itselleni tutuksi erilaisten kasvovoiteiden ja hoitoveden muodossa, mutta en ole ainakaan pariin vuoteen käyttänyt tätä tuotesarjaa. Erityisesti paketista paljastuneet kangasnaamiot herättivät huomioni, sillä mähän olen tällä hetkellä aivan hulluna kangasnaamioihin ja oli ihan mahtavaa päästä testaamaan myös The Body Shopin kangasnaamioita!

Lahjapakkaus oli mulle hurjan mieluisa ja sen sisältämät tuotteet käyttökelpoisia varmasti monenlaisille kosmetiikankäyttäjille.

Lue koko postaus tästä