The Makeup Mess Tag

Bongasin Katariina AJ:n YouTube-kanavalta tämän The Makeup Mess Tagin, jonka päätin sitten suomentaa omaan blogiini ja vastailla näihin kysymyksiin! Erilaiset tagit on mun mielestä ihan huippukivoja ja tykkään sekä lukea/katsoa videolta että vastailla itsekin näihin. Tällä kertaa vuorossa olisi siis 15 kysymystä meikkaamiseen liittyen, ja kysymykset on tosiaan täysin vapaasti suomennettuja. Alkuperäiset kysymykset voit käydä katsomassa esimerkiksi tästä Katan videosta. Postauksen kuvituksena toimivat satunnaiset Instagramista napatut räpsyt, joista iso osa on jossain vaiheessa ollut myös osana jotain aiempaa blogipostausta!

1. Kuinka usein peset meikkisiveltimesi/-sienesi?- Liian harvoin.. Meikkivoidesiveltimen pesen 2-3 päivän välein, mutta puuterisille tuotteille tarkoitetut siveltimet saattaa olla parikin viikkoa käytössä ennen kuin pesen niitä. Meikkisienen pesen 1-2 päivän välein.
2. Kuinka järjestät meikkisi?- Mulla on meikkipöytä, jonka laatikoissa ja päällä on lähestulkoon kaikki mun meikit. Huulipunia löytyy muualta, samoin kaikki irtoripset on erillisessä laatikossa.
3. Laitatko meikkisi pois heti käytön jälkeen vai jätätkö ne odottamaan huomista?- Laitan pois. Mulla on meikeille omat

Lue koko postaus tästä