The Old Spot

Jos joskus Dublinissa liikutte, kannattaa käydä gastropubissa nimeltä The Old Spot. Tripadvisorissakin sitä kovin kehutaan (konsultoin aina Tripadvisoria, kun jossakin reissaan), ja Michelinkin on muistanut suosituksissaan (Michelinin lisäksi ovat myös Zagat ja Fodor hyviä ravintolasuositusten oppaita).

Kävin siellä lauantaina illastelemassa ja sunnuntaina Sunday Roastilla – tai siis roastia sen piti olla…. Sunday Roast on ilmiselvää Brittiperintöä, eli siis sunnuntain paistia, joka yleensä tarjotaan paistetujen perunoiden, kasvisten (palsternakka, porkkana, parsakaali, ruusukaali etc.) kera. Mukana voi olla myös Yorkshire pudding, joka on mielestäni hiukan reunoiltaan rapean, paksun pannukakun tapaista. Tykkään niistä. Netistä löytyy ohjeita, ja jos joku UK:ssa reissaa ja haluaa niitä kotiin tuoda, Sainsburylla on hyvä einesversio pakasteena, sen kun laittaa ruumalaukkuun on se valmis uuniin kun kotiin pääsee.

Tässä annoksessa oli paistettua Texelin karitsaa, oliivi-perunagratiinia, salsa verdeä ja merilevätuhkalla (!!!!) päällystettyä porkkanaa ja paistettua sipulia. Paritettuna espanjalaisen punaviinin kanssa (Hacienda Lopez de Haro, Rioja Reserva, Rioja, Spain 2013). 

Jälkkärinä oli jogurttipannacottaa mansikoilla ja

Lue koko postaus tästä