The Ordinary – Amino Acids + B5 – jotain mistä en ollut ennen kuullutkaan!

Olin päättänyt, etten tilaile vähän aikaan The Ordinaryn tuotteita, koska the Ordinary -varastoni on ollut aika piripinnassa vakiotuotteistani (joskin jonkinlaista hupenemista on havaittavissa), mutta sitten minun rupesi tekemään mieli kokeilla merkin uusimpia tulokkaita. Tilasin  Deciemin verkkokaupasta Amino Acids + B5 -nimisen tuotteen (30 ml) (6,80 euroa) ja yhden toisen tuotteen, josta kerron myöhemmin.
Deciemin sivulla ei ole kovin paljoa tuotetietoa tästä ”seerumista” (kutsun sitä seerumiksi, koska sellainen se lähinnä on), vaikka Deciemin sivuilla käytetäänkin nimitystä ’solution’ (liuos).


Kyseessä on siis seerumi, jossa on nimensä mukaisesti aminohappoja ja B5-vitamiinia. En ole niin tietävä, että osaisin sanoa miten nuo kaksi pääelementtiä sopivat yhteen tai miten niiden voisi odottaa toimivan yhdessä.  Seerumin käyttötarkoitus on ilmeisesti buustata kosteutta ja sellaiselta se on minusta tuntunutkin. Oman maallikon kokemukseni mukaan se muistuttaa jollain tapaa hyaluronihappoa toimivuutensa kannalta eli auttaa kosteuttavia tuotteita toimimaan paremmin. Deciemin sivuilla ei ole juurikaan tarkempaa tietoa tästä tuotteesta vaan lupaus ”Additional information coming soon”. Eipä

Lue koko postaus tästä