The Ordinary – Ascorbic Acid 8 % + Alpha Arbutin 2 % – Parasta AAAA-ryhmää!

Vaikka aloitin the Ordinaryn tuotteiden käytön melkein heti, kun ne tulivat markkinoille, joskus 2016–2017 hujakoilla, niin into ei ole yhtään laskenut. Olen löytänyt the Ordinarysta itselleni loputtoman ilonaiheen ja ihonhoitosammon. En olisi voinut kuvitellakaan, että ihastun johonkin kosmetiikkamerkkiin näin syvästi. En ole koskaan erityisemmin vannonut minkään merkin (tai ylipäänsä minkään asiankaan nimeen), koska mieli muuttuu yleensä ajan myötä, ja se mikä nyt tuntuu ihan huippujutulta, voi muutaman vuoden kuluttua tuntuakin ihan päinvastaiselta tai jotain siltä väliltä. Aika myös haalistaa monet asiat, ei vain kultaa niitä.

Retinolin ja Argirelinen (peptidiliuos) ohella the Ordinaryn c-vitamiinituotteet ovat suosikkejani. Käytän ihonhoidossani säännöllisesti ainakin näitä kolme (käytännössä monia muitakin, mutta vaihdellen), ja ne ovat ihonhoitoni kulmakivet nimenomaan täsmätuotteissa. Luonnollisesti kosteutus ja puhdistus ovat ihonhoidon kivijalka.

Olen käyttänyt useita tuubeja the Ordinaryn c-vitamiinivoidetta eli Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%, joka on melko jäykkää koostumukseltaan, eikä siten ihan helpoimmin kasvoille levitettävä, jos on esimerkiksi kiireinen aamuaikataulu. Käytän

Lue koko postaus tästä