The Ordinary – Resveratrol 3 % + Ferulic Acid 3 % ja EUK 134 0,1 % – antioksidantteja, siis!

Olen kokeillut aika liudan the Ordinaryn tuotteita viimeisen vuoden aikana. Osa on jäänyt vakituiseen käyttöön, osa on ollut vain yhden putelin tuttavuuksia. Koska kiinnostus ei ole mihinkään kaikonnut merkkiä kohtaan, vaikka kaikenlaista uutta ja ihmeellistä tulee markkinoille jatkuvasti merkiltä kuin merkiltä, päätin kokeilla kahta the Ordinaryn antioksanttituotettakin.

Kosmetiikkatuotteiden kohdalla puhutaan usein antioksidanteista. Ne auttavat kehoa vastustamaan ”vapaiden radikaalien” eli kudosten ikääntymiseen vaikuttavien molekyylien vaikutusta. Antioksidantit toimivat ennaltaehkäisevästi, ne eivät korjaa jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä. Kaikki ikääntymisen hidastamiseen tai ehkäisemiseen liittyvät ainesosathan ovat ainakin minulle pohjimmiltaan kosmetiikan syvin olemus. Jokainen haluaa varmaankin pysyä hyvinvoivana, terveenä ja nuorekkaana.

The Ordinary -Resveratrol 3 % + Ferulic Acid 3 % (30 ml) (7,20 euroa)
The Ordinaryn Resveratrol + Ferulic Acid -antioksianttiseerumissa (”suomeksi” resveratroli ja ferulahappo) on kaksi ihonhoidon kannalta tärkeintä ja tehokkainta antioksidanttia; resveratroli ja ferulahappo, joista resveratrolia löytyy luontaisesti monista kasveista. The Ordinaryn resveratroli on peräisin japanintatarista (käsittääkseni jonkinlainen ruohokasvi). Ferulahappoa löytyy kasvisolujen seinistä. The

Lue koko postaus tästä