The power of makeup – Ajatuksia meikkaamisesta

Olen aikaisemmin kertonut blogissani, että aion tehdä itse hääpäivän meikin. Monelle tämä ajatus lähinnä nostattaa karvat pystyyn. Hääaamuna kiire, stressi ja paineet sekä vielä mahdollinen väsymys hääjärjestelyiden jäljiltä ovat varmasti asioita jotka tuovat oman haasteensa hääaamuun, ja siksi moni haluaakin ulkopuolisen hoitamaan niin meikin kuin kampauksenkin. Minä kuitenkin haluan tehdä itse meikkini ja tällä kertaa ajattelin kertoa hieman taustoja tämän päätöksen takana.
Olen aloittanut meikkaamaan yläasteella. Monta vuotta meikkaaminen oli minulle vain jotain mitä tein ehostaakseni itseäni. Halusin peittää (olemattomia) ihon virheitä peitevoiteella ja korostaa silmiäni ripsivärillä. Meikin avulla olen jo pitkään tuntenut itseni vähän itsevarmemmaksi, vaikka meikittä oleminenkaan ei ole koskaan ollut minulle ongelma. Voin hyvin liikkua lähikauppaan tai vaikka kaupungillakin ilman meikkiä, mutta esimerkiksi töissä haluan näyttää huolitellummalta ja siksi en lähtisi kokonaan ilman meikkiä töihin.

Vasta viimeisen vuoden aikana meikkaamisesta on pikkuhiljaa tullut minulle päivittäisen askareen sijaan enemmänkin kuin harrastus. En ole koskaan käyttänyt paljoa rahaa meikkeihin vaan olen

Lue koko postaus tästä