This Or That -Blogihaaste

Blogeissa on jo pidemmän aikaa pyörinyt tämän superkiva This Or That -haaste ja muutamia päiviä sitten ihana Paletilla-blogin Viivi haastoi mutkin tekemään tämän! Kiitos Viiville haasteesta 🙂 Mähän rakastan vastailla erilaisiin haastepostauksiin ja muutamia haasteita on tullut keksittyä itsekin, joten mennäänpä sitten pidemmittä puheitta asiaan. Näitähän ei oo välttämättä tarkoitus sen enempää avata, mutta mä päätin silti laittaa jokaiseen kohtaan pienen selityksen perään 🙂

Suihku aamulla vai illalla?- En ikinä käy työaamuisin suihkussa, sillä herään jo nyt viiden jälkeen ilman sitä suihkua. Viikonloppuisin tulee välillä käytyä suihkussa aamulla, mutta pääasiassa siis aina iltaisin.
Kaupungin ydin vai luonnonläheisyys?- Oon melkoinen kaupunkityttö ja mun poikaystäväkin jaksaa siitä muistuttaa tasaisin väliajoin 😀 Kyllä mä rakastan luontoakin ja tälläkin hetkellä asun paikassa, mistä on vaan muutaman minuutin kävelymatka luonnon keskelle.
Kirkkaat vai neutraalit värit?- Tää oli oikeesti paha, mutta sanotaan että kirkkaat värit. Huomenna olisin saattanut vastata jo toisin.
Outo vai typerä?- Pieni outous saataa olla ihan hauskaa

Lue koko postaus tästä