TIISTAI KUULUMISET & LUOTTOASUNI ARKENA

Heissan kaikille sekä ihanaa tiistai iltaa! Mites teidän viikko on oikein startannut?

Lokakuu on mulla ainakin lähtenyt todella vauhdikkaasti käyntiin. Ohjelmassa on ollut niin Helsingissä pariinkiin otteeseen käymistä, eilen kahden viikon tet- harjoittelun aloittelua, pakkailua , jännittäviä hetkiä kameran edessä kuin myös talvitakkien metsästystä, joka onkin aina niin kummallisen vaikeaa. Onko teillä muillakin kenties samanlaisia ongelmia talvitakin ostamisessa, kuin miulla vai oonko mä vain niin ainutlaatuinen tapaus, että mulla on aina kaikenlaisia ongelmia? 😀

Aloitin tet-harjoitteluni eilen Etelä-Saimaalla, joka on ollut todella mielenkiintoista. Oon päässyt kirjoittelemaan jo kolumnia sekä omaa pientä juttua lehteen, valokuvaamaan ja kaikkea muuta. Tosi mielenkiintoista hommaa, toimittajan homma voisikin olla miulla ehkä yksi vaihtoehto tulevaisuuden ammatiksi 🙂 Ainakin kirjoittaminen ja valokuvaaminen siinä hommassa on juttuja, jota nyt muutenkin tulee tehtyä lähes päivittäin.

Nämä kuvat ovat räpsitty eräältä Helsingin keikalta näistä parista viime aikaisista reissuista. Tää kuvissa näkyvä asu on jo keväällä muodostunut muutamia muutoksia lukuunottamatta mun aivan favourite luottoasuksi.

Lue koko postaus tästä