Tikkaat kasvitukena – Diy


Mahtaako pergolassa oleilu olla loppusuoralla, sen näyttää loppukesän säät. Onneksi kesään on silti mahtunut lämpimiä päiviä jolloin puutarhassa on ollut kiva viettää aikaa, ja lekotella lämmössä. Viime kesänä rakennettu pergola on ollut kovassa käytössä ja talvella se antaa hyvin suojaa puutarhakeinuille ja kalusteille.


Luonnonmateriaalit on niin kiva juttu, ja monesti niitä meillä hyödynnetäänkin. Viimeisin projekti oli erään toisen projektin sivutuotteena syntyneet tikkaat, jotka toimittavat kasvituen virkaa. Alkuperäinen projekti oli tehdä keittiön kattoon oksista sellainen iso koriste. Mutta kun metsässä niitä sopivia oksia etsiskelin niin niitä löytyikin sitten aika monta. Kattokoristeeseen tarvitsin vain pari oksaa ja lopuille piti keksiä jotakin muuta. Mieskin siinä innostui haalimaan materiaalia, ja ne joita en kelpuuttanut omaan projektiini, hän käytti omaansa. Muutkin oksatpätkät omista jemmoista tuli käyttöön. 
Kukkapenkit ovat taas tänä kesänä rehottaneet ja olen jo tehnyt mielessäni uudelleenjärjestelyitä. Viime kesänä kun kaikki oli uutta niin järjestys pysyi siistinä, nyt ovat penkit jo ehtineet villiintyä. Ja kun olen

Lue koko postaus tästä