Tilannekatsaus: kiitos ja näkemiin

Tänä vuonna blogiin ei tullut koostetta menneestä vuodesta, vaikka 2018 oli ehkä ikimuistoisin ikinä. Vuodelle asetetut tavoitteet saavutettiin: kaikki on hyvin. Paitsi yksi tavoite, nimittäin tämä blogi. Näin pitkän tauon jälkeen lienee aika myöntää, että kapasiteetti ei tällä hetkellä riitä bloggaamiseen. Eikä parannusta ole luvassa, sillä jos aikaa ei ollut äitiyslomalla, ei sitä ainakaan nyt ole, kun olen palannut töihin. Muutimme siis maaliskuun alussa joksikin aikaa Viroon tutkimustyöni perässä, ja puoliso hoitaa nyt vauvaa pitkälle syksyyn.

Toivon, että jonakin päivänä palaan bloggaamisen pariin, luultavasti käsitöihin rajautuvalla ja harvakseltaan päivittyvällä blogilla, sitten kun uudet äitiaivoni taas kykenevät työn ja arjen ohella pyörittämään monimutkaisia neulekaavioita sen verran että jotain joskus valmistuisikin. (Kuluneen talven aikana sain tikuteltua sileää neuletta yhden villapaidan takakappaleen verran.) Uusi aika alkakoon sitten tuoreelta pohjalta uudella nimellä.

Täten Katarimarian proosallinen arki ja räpellykset kiittää uskollisia lukijoita ja toivottaa ihanaa kevättä. Pysykää kuulolla Instagramin puolella – siellä aktivoituminen on sentään hieman onnistunut

Lue koko postaus tästä