Tilkkuvaatteet on pop


Yksi asia on ylitse muiden omassa tyylissäni ja se on tilkkuvaatteet. Ne eivät ole ihan niin klassisia tai kauniita mitä nyt normaalisti ihmiset haluaa nähdä mutta ne ovat minun boheemin tyylin edustajia ja niistä helposti näkee miten helposti pienistäkin asioista saa isoja. Nämä kaikki läjäprojektit ja lumppis-projektit antavat juuri sellaisen mielikuvituksen, jossa kaikki on mahdollista ja voi tehdä ihan mitä ikinä haluaa, lopputulos on aina persoonallinen. 
Kevät on todella nyt tullut Suomeen ja siksipä meillä eletään kevään ja tulevan kesän aikaa. Lumppis-projektin kaikki talvimateriaali on pakattu pois ja odottaa syksyyn ja kaikki ihanat keväiset ja kesäiset materiaalit on jätetty leviäksi olohuoneeseen. Nyt kun on ompelukonekkin tullut takaisin sairaalasta niin ompelun huuma on todella vienyt mennessään. Ihania takkeja tulee pian tänne esiin mutta sitä ennen esitellään niitä ihania tilkkuvaatteita, joista niin tykkään.
Lumppis-projekti on siitä kiva, kun mielikuvitus saa lentää niin korkealla kuin vain se menee ja materiaaleista voi tehdä ihan mitä tahansa

Lue koko postaus tästä