Timanttineuleessa ja nahkahousuissa


Timanttineuleessa ja nahkahousuissa 
 Puin ylleni tämän jo vuosia sitten neulomani valkoisen timanttineuleen. Se on ollut suosikkini ja usein olen pakkasella sitä käyttänyt. Pehmoista villaa, joten ei kutita, vaikka olisi suoraan iholla. Neuloin yksinkertaisen neuleen, johon kiinnitin piristykseksi timantit ja näin sain siihen hiukan säihkettä. 

Kaunis aurinkoinen pakkaspäivä suorastaan vaati minua ulkoilemaan, joten vaikka pakkasta olikin yli 11 astetta, tekaisin auringossa pienen kävelylenkin. Lämpimästi kun pukeutuu, niin pakkanen ei tunnu missään.

Vinkki sinulle, joka olet ostanut liian vähän lankaa
Oletko joskus ostanut lankaa ja huomaat, ettei se riitäkään siihen, mitä olit suunnitellut? Huomasin juuri, että olen ilmeisesti ostanut liian vähän lankaa aikoinani ja tätä neuloessani tajunnut sen liian myöhään. Olen joutunut taiteilemaan hihat kahdella erilaisella langalla. 

Tässäpä oiva vinkki myös sinulle, jos olet samanlaiseen ongelmaan törmännyt. Jos siis huomaat, että lanka loppuu, niin tee parin kerroksen raitoja langoilla, jotka ovat lähellä langan omaa sävyä, niin kukaan ei huomaa, että lanka on loppunut kesken. Näitä on tullut harrastettua

Lue koko postaus tästä