Tipuja tulla tupsahti!

Puhutaanko poltiikasta vai tipuista, vai kummastakin?Kerronko perus suomalaisista, ruotsalaista vai kanoista?Saatte itse ihan päättää keskustelun suunnan tälläkertaa!!
Ha..ha…Ei kiitos, politiikka ei ole meikäläisen juttu, ei sitten lainkaan. Mutta tiput, nuorikot ja kanat ne on mun juttu ja kova hitti meillä just nyt.
Pesin kanalan viikko sitten oikein kunnolla ja perusteellisesti talvikuntoon. Vaihdettiin aluset ja muutenkin vähän ehostettiin siten, että kanaset pärjäisivät talven yli. Toki alus kerroksia pitää vielä lisätä syksyä kohden ja vahventaa jotta pärjäävät talven yli.
Laitettiin yksi lämpölamppu testaukseen ja hyvin ovat innostuneet makoilemaan lämpölampun alla. Kanat rakastavat lämmintä ja onhan syksyn viileys ja koleus alkanut saapumaan, joten mikäs siinä lampun alla on makoillessa. Tosin ulkoilevat vielä päivisin ulkotarhassa ja ovat ihan tyytyväisiä oloonsa.
Virkon S:llä kyllä lähtee.Tällä teho aineella pestiin koko kanala läpikotaisin ja kyllä tuli puhdasta, raikasta ja toivottavasti siistiäkin.Suosittelen muillekin kanalan omistajille laittaa testiin.

Lämpölamput tilasin kotieläintarvikkeesta ja hyvin tuntui lämpö lähtevän liikenteeseen. Kun seisoin lampun lähellä niin hikeä alkoi ihan

Lue koko postaus tästä