Toinen mahdollisuus

Nyt on juhannuskin taputeltu ja miullahan se meni sorvin ääressä. En kyllä valita yhtään, koska vettä tuli taivaan täydeltä koko juhannuksen. Sain jopa tehtyä juhannukseksi kynnet, mutta ne oli juosten kus… siis lakattu ja näytän ne toisessa postauksessa täällä joskus (vähän niinkuin sivulauseessa). Mutta nyt tämän kertaisiin lakkauksiin!
Muistaako kukaan, kun huhtikuussa purnasin teille Essencen (silloin) uusista leimausvermeistä? Muistin virkistämiseksi postaus aiheesta löytyy täältä.
Nyt kuulkaa mie sitten annoin toisen mahdollisuuden Essencelle näyttää miten toimivia leimauslaatat ja stampperi ovat.

Olin räväkällä tuulella ja lakkasin ensin kynsille Picture Polishin neonlakkaa Crazy. Ja onhan tämä vaan C R A Z Y lakka, mielettömän värinen! Lakka vaati kolme kerrosta peittävyyteen, mutta antakaamme armoa, koska onhan tämä vaan upea neonlakka!
Ja sitten! Sitten siirryin taisteluasemiin ja järjestelin kaikki tarvittavat leimausvermeet pöydälle järjestykseen. Ja kuivasin hikipisarat ohimoilta.

Sitten käärin hihat ylös ja aloin hommiin. Leimasin kynsille ensin valkoiset kuvat MoYou londonin laatasta Holy shapes -04 ja mustat kuvat Essencen laatasta 02

Lue koko postaus tästä