TOIVEITA VUODELLE 2017

Oon yrittäny postata tätä jo jonkun aikaa, mutta ehkä tämän postauksen kohta nro 1 valaisee asiaa vähän enemmän. En oo välttämättä ikinä kovin tosissaan asettanu mitään yksittäisiä tavoitteita uudelle vuodelle, mutta kaipa tämäkin on tämmönen aikuisuudeen merkki. Tässä kuitenkin pari toivetta tulevaisuudelle, ei pelkästään ensi vuodelle.
1. SANO KYLLÄ USEAMMIN aka KICK ANXIETY’S ASSOon hyvä välttämään asioita ja keksimään ”tärkeämpää” tekemistä, kuin nähdä ihmisiä, jotka haluais viettää yhdessä aikaa. Yritän tsempata mun ahdistuneisuuden tunteen kanssa,mutta ei sitä voi pakottaa mihinkään. Tästäkin vois, ehkä jopa pitäis, tehdä oma postaus.
2. TEE LISÄÄ HYVIÄ VALINTOJAEn oo mun PURE-kokemuksestakaan jakanut tänne, koska oon aiemmin yrittäny asioita,jotka on sitten lopulta epäonnistunu. Nyt kun kuitenkin on tapahtunut muutoksia, nii voisinavata tätä asiaa enemmän. Eikä tämä jää pelkästään ruokavalion ja liikunnan valintoihin,vaan pätee kaikkeen elämässä. Pitää vähentää tyhmiä päätöksiä ja miettiä seurauksia,joiden perusteella sitten osaa tehdä parempia valintoja.
3. OLE KIITOLLINEN JA NÄYTÄ SE // OLE LÄSNÄOon tosi monesta asiasta ja

Lue koko postaus tästä