Tonttuovi ompelukaapissa + video

Veistelin tonttuovenTein puusta ja viilusta vanhan näköisen tonttuoven. Ovi on meillä ompelukaapissa ja sieltä aukeaa ovi tontun valmistuvaan tupaan. Meillä odotetaan kovasti tontun muuttoa.  Kurkkaa video miten ovi syntyi! 

Askartelin oveen kranssin. Lehdet ovat ihan oikeaa eucalyptusta, leikkasin lehtiä reittimellä kuivuneista lehdistä. 

Ompelukaapin takaosaan ilmestyi tonttuovi. Oven kun avaa, niin voi kurkistaa tontun kotiin. Kaikki oikeasti alkoi rei-istä jotka oli käytettyyn kaappiin porattu sähköjohtoja varten. Minusta reiäy näyttivät heti kiehtovilta.  Ja oli selvää, että kaappiin tulee vielä tonttuovi.  Tonttuoveen pääsee kurkistamaan tyttöjen leikkikeittiöstä rappujen alta ja nyt viime päivinä ovi on auennut tiuhaan tahtiin. Onneksi kuitenkin se on pysynyt ehjänä pienien sormien käsittelyssä. Meillä odotetaan kovasti tontun muuttoa kaappiin ja verhojoulukalenterista on tontulle ilmestynyt jo tuolit ja pöytä.

Miniruukut ja piippurassi löytyivät Sinellistä. 

Miten tonttuovi tehtiin?
Annoin ajatuksen hautua ja lopulta aloin nikkaroida ovea. Keräsin kätköistä viilulevyä, ohutta listaa, ikean puiset kehykset, kukka -ja grillitikkuja. Sahailin ja vuoleskelin ovea kuntoon keittiössä ja imuroin  purua pois

Lue koko postaus tästä