Tonttupolulla -Tomtestig

Viikonloppu sujui miehen kotipaikalla Tammisaaressa. Sunnuntaina oli ihanan aurinkoinen ilma ja muutenkin kiva keli niin päätettiin lähteä pienelle ajelulle n. 15 kilometrin päähän Snappertunaan kohti Tonttupolkua. Joulu meni sen verran nopeasti, että silloin emme tonttupolulle ehtineet.

Hyppäsimme auton kyytiin miehini, pojan ja anopin kanssa. Heti Tammisaaren tieltä oli hyvät opasteet. Ainoastaan lähempänä hieman mietimme missä tuo polku sijaitsee, kun kylteissä ei enää lukenut Tomtestig. Samassa paikassa sijaitsee kuitenkin Malmbacka, joten päättelimme, että sen yhteydestä polkukin varmasti lähtee.

Tonttupolku löytyy osoitteesta Norrbyvägen 45. Se on pari kilometriä sivuun Kuninkaan tieltä.

Alueella on pieni parkkialue, infotaulu ja esitteitä. Hieman katselimme ympärillemme ja mietimme mistä Tonttupolku alkaa. Vähän syvemmällä metsässä oli hyvin merkittynä Tonttupolku -Tomtestig.

Kaikki innoissamme kävelimme vähän syvemmälle metsään katsomaan millainen tonttupolku on.Alueelle on rakennuttu muutamia erilaisia vanhan tyylisiä pieniä rakennuksia, kuten sauna, liiteri, vaja ja isoäidin talo. Ne ovat kaikki vuokrattavissa. Näiden takaa oli polun alku ja kartta.

Tonttupolku sopii hyvin kaiken ikäisille. Polku on

Lue koko postaus tästä