Totuus kuvien takaa ja muistoja


Inspiroiduin muiden matkablogien totuus kuvien takaa postauksista, joten tein nyt sellaisen. Tässä kuvassa on myrskyyn yltyvä ilta Belgian flandersissa yhtenä talvena 6 vuotta sitten. En aina ottanut kuvia mutta kun näin taivaan hienot värit juuri ennen myrskyä nappasin kuvan. Pohjoismeren rannat on aika hienoja nekin. Ensin oli kova tuuli ja yöksi tuli kunnon myräkkä. Yhden myrskyn aikaan tuuli oli niin kova että pikkulapset ja pikkukoirat joutuivat pinnistelemään etteivät olisi lentäneet tai kaatuneet tuulen mukana. Tykkäsin kävellä talojen välissä koska ne suojasivat tuulelta. Muuten sää oli paljon lämpimämpi kuin pohjoisessa, mutta kova tuuli.

Just before the storm blue sky in Belgium flanders. I thought I must take photo of this sky, 6 years ago. There was a strong wind then storm in the night. One storm was so strong that little dogs and children were almost flying with the wind.

Otin nämä kuvat Kreikan saarista kun olin risteilyllä ja laiva lähti kohti Kroatiaa ja Italiaa. Iltaa kohden sää sumeni. Oli

Lue koko postaus tästä