Touhu-Outi touhuaa


Touhu-Outi touhusi kevätjuhlissa tiistaina työkavereiden ja lasten kanssa.Esitettiin autolauluja ja lopuksi pistettiin punainen ferrari romuttamo kuntoon, sillä tavalla performanssitaidemaisesti.Sain lapsilta ja vanhemmilta ihan hurjasti ihania muistamisia ja kun illalla kortteja luin kotona, niin itkuhan siinä tuli.Kyllä vaan olen niin mukavia lapsia saanut hoitaa ja tehdä yhdessä töitä niin kivojen vanhempien kanssa.Olo oli todella kiitollinen!

Viikolla päätin myös vaihtaa bannerin kesäisempään versioon.Tulipahan vähän väriä tähänkin blogiin ja itsekin piristyin tästä muutoksesta.Kuvan unikot bongasin kävelyretkellä lasten kanssa ja pakkohan ne oli kuvata!

Lauantaina herkuttelin äitini ja isäpuoleni kanssa kesän ensimmäiset jäätelökioskilta ostetut jäätelöt.Minun on tuo keskimmäinen eli sitruunalaku!

Sunnuntaiaamusta leikin meikeillä ja hiuksillani!Tuli tehtyä fiftarityyli.Hiukset olivat ponnarilla ja pyöräytin ne vain otsalle.Pysyy hyvin muutamalla pinnillä kiinni.Silmiin vahvat rajaukset ja huuliin Rimmelin puna ja valmista tuli!Välillä on kiva leikkiä meikeillä ja hiuksilla.
Moni on jo siirtynyt hitaampaan bloggaamiseen näin kesäajaksi ja niin ajattelin siirtyä minäkin.Kesän ajan aion tehdä postauksia muutaman viikossa.Nyt vielä on 3 viikkoa töitä ja

Lue koko postaus tästä