Toukokuun alun reissu Lahdessa, puutarhamessuilua, mummoilua sekä tietenkin Nupun kanssa näyttelyissä.

Vähän fiilistelyä täällä blogin puolella siitä toukokuun alun Lahden reissusta. Reissu oli muuten ihana jos ei oteta lukuun sitä että taas yhden kerran menin sinne sairastamaan. 
Lauantaina ajelin Nupun ja Nitan kanssa omalla autolla kohti Lahtea. Nitan otin siksi mukaan että tottuisi muihinkin koiriin ja ihmisiin eikä vain olisi emänsä perään kuin mikäkin perskärpänen. No alussa olikin vähän opettelemista koska eihän hän ole paljoa ollut vielä auton kyydissä ja nyt vielä joutui Nupun kanssa takaboxiin samaan häkkiin. No mutta matka sujui rauhallisesti ja tyttäret nukkuivat koko matkan eli hiljaista oli.
Lauantai-ilta menikin sitten Melissan kanssa ollessa eikä siinä paljon muuta kerettykään tekemään. Mutta sunnuntaina olikin sitten Melissan ja Jennin kanssa suuntana Lahden kevät messut.


Tämmöiset housut bongasin sieltä messuilta ja mietin että pitäisiköhän tällaiset tehdä omaan puutarhaan. No empä kuitenkaan taida.

Tämä oli tosi kaunis ja tämmöisen voisikin vaikka omaan puutarhaan rakentaa vähän ehkä joutuisi soveltamaan mutta muuten mikä jottei.

Entäs sitten tämä, meillähän on

Lue koko postaus tästä