Toukokuun ARVONTA


On Toukokuun arvonnan vuoro. Tällä kertaa arvonta poikkeaa aiemmista, sillä nyt voittaja valitsee palkintonsa itse. Minä annan vain vaihtoehdot. Jännitystä lisää se, etten näytä vaihtoehtoja etukäteen. Eli vain voittaja näkee, mitä olisi tarjolla. Eikös olekin huippua! Lisäksi palkintosadetta voi ollaluvassa, muttasiitä tuonnempana tässä postauksessa. Ensin the varma palkinto. 
Ihan ummikkona ei sinun tarvitse kuitenkaan arvontaan mukaan tulla, sillä kerron palkinnoista muutaman vinkin. Myöskään mitään roskaa tai mautonta palkintoa en ole tuuppaamassa sinulle. Eli toisin sanoen ensin osallistutaan, sitten voittaja saa kuvan palkintotarjonnasta ja hän kertoo, minkä haluaa ja minä postitan sen hänelle.  Hauskaa!
Mennäänkö suoraan vinkkeihin ja katsotaan osallistuminen sen jälkeen. 

Palkintovaihtoehtojen seasta löytyy:Jotain pientäMahtuu kirjekuoreenEdullistaMontaKorujaKosmetiikkaaSöpöäKimaltavaaNaisellistaNäistä siis teen setit ja jokin seteistä on voittajan. Olen itse hankkinut kaikki vaihtoehdot, joten mitään kallista en voi laittaa nyt tarjolle oman vähävaraisuuteni vuoksi. Sen sijaan kaikki ostokseni olen valinnut niin, että itsekin voisin ne haluta. Ja tosiaan, saathan sinä antaa lahjaksikin tuotteet, jos tahdot. Minä en

Lue koko postaus tästä