TOUKOKUUN BETTE BOX

Mukavaa torstaita, tällä kertaa nautinkin tämän koneen kanssa riippukeinussa auringosta ūüôā Meikäläisellä alkoi juuri eilen parin päivän vapaat, maanantaina vasta sitten kouluun. Hullua ajatella, että jäljellä on enään vain n. muutama viikko koulua, aika menee ihan älyttömän nopeesti. Ajankulun huomaa myös Bette Boxin saapumisestakin, ,sillä uusin Bette Box oli jälleen saapunut eilen jo pakettiautomaattiin. Eilen tämä pieni loma olikin ihana aloittaa uusimpaan boxiin kurkkaamalla!

Toukokuun boxin teemana on ihana valo. Kesän kunniaksi hieman räväytetään ja säteillään kilpaa auringon kanssa – samalla tietenkin suojaten itsensä boxin tilaajien suosikilla. Tällä kertaa tähän toukokuun boxiin pääsi mukaan myös aivan uusi yhteistyökumppani.

Yhteistyössä Bette Boxin kanssa, boxi saatu.

BESTSELLER!

ULTRASUN FACE SPF30 AURINKOSUOJAVOIDE

”Tehokkaasti sekä kemiallisesti, että fysikaalisesti UVA- ja UVB- säteiltä suojaava aurinkosuojavoide kasvoille. Antioksidantteja sisältävä ja vedenkestävä aurinkovoide ehkäisee auringon säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Erittäin nopeasti imeytyvä kevyt koostumus ei jätä ihoa rasvaiseksi. Saatavilla Sokos- ja Stockmann-tavarataloista sekä Ego- ja Hehku- myymälöistä. (Ovh. n. 25,50€ /50ml)”

Heti ensimmäisenä

Lue koko postaus tästä