TOUKOKUUN BETTE BOX

Nyt pitää heti postauksen alkuun sanoa yksi ihanan positiivinen asia ennenkuin alan haukkumaan tämän kuun boksia. Kuinka ihanaa onkaan, kun ulkona voi kuvata jo aamulla klo 7 jälkeen? Aurinko paistaa jo hyvin ja kuvista saa oikein hyvät pelkällä luonnonvalolla. Ihanaa aikaa tämä kesä :).

Mutta tosiaan tämän kuun Bette Box oli kyllä suuri pettymys. Jos olisin tiennyt tämän boksin sisällön etukäteen niin en olisi tätä boksia halunnut tai saatika maksanut tästä sisällöstä. Toivotaan, että kesäkuun boksi olisi parempi – siihen ei paljoo vaadita.

Schwarzkopf Live värisuihke – Yksi hämmentävä tuote oli tämä värisuihke. Vappuun tämä ei edes kerennyt ja pohdin katsooko Bette Boxin porukka oikeasti edes niitä tilaajien kauneusprofiileja? Miksi ihmeessä minullekin tuli sininen väri, kun minulla on tumma tumma, josta tämä ei näy mihinkään. Tämä tuote lähtee kiertoon.

Muumi hiuslenkit – Hei ihan tosi, oliko tämä lasten vai aikuisten boksi? Muumilenkit eivät nyt innosta yhtään vaikka kuinka lupaavat pitää hyttyset loitolla. Tämänkin

Lue koko postaus tästä