TOUKOKUUN LOPPUNEET

Toukokuussa taas tuntui, ettei kosmetiikkaa kulu yhtään ja jokainen puteli on vasta puolivälissä. Kuun loppua kohden sain kuitenkin purkkeja tyhjäksi ihan mukavasti, joten ei tämäkään postaus ihan tyngäksi jäänyt ūüôā Pidemmittä puheitta, tsekataan millainen määrä ja mitä tuotteita multa loppui viime kuussa!

Organic Shop Organic Raspberry & Sugar Body Scrub. Loistavasti kuoriva ja ihanan tuoksuinen kuorintavoide, joka valitettavasti loppui tosi nopeasti. Ehdin kuoria tällä ehkä neljä kertaa koko kropan…Huonona puolena voisin myös mainita sen, että kuorinta jäi inhottavasti pesuhuoneen lattialaattojen saumoihin. Tämän kuorinnan kanssa sen vielä kesti, mutta tällä hetkellä mulla on käytössä saman sarjan ruskean sävyinen kuorinta ja ne klimpit lattialla näyttävät aika kyseenalaisilta…Muuten kuitenkin loistava kuorinta, voisin ostaa jatkossakin.

La Roche-Posay Lipikar Baume AP. Tämän minkälie rasvan sain aikoinaan Livboxista, enkä koskaan oikein ottanut selvää oliko tämä vartalolle vai kasvoille tarkoitettu. Käytin tätä meikkivoiteen alla kasvoissa ja voide ajoi kyllä asiansa ihan hyvin. Muuten tämä voide ei oikein herättänyt mitään

Lue koko postaus tästä