TOUKOKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Huh, toukokuussa loppui huima määrä tuotteita! Tuotteiden joukossa oli pari helmeä, mutta löytyi myös sellaisiakin tuotteita, joita en hankkisi enää jatkossa.

Ikoo Infusions Hair Fresh-Ups-hiuslaput – Bette Boxin mukana tuli keväällä mielenkiintoinen tuote, hiuslappu, mistä en ollut ikinä kuullutkaan. Hiuslappujen pitäisi tuoda hiuksiin raikkautta, mutta pitää sanoa, etten minä ainakaan huomannut mitään ihmeellistä, kun käytin tätä yhtä hiuslappua.

Nivean Oil in Lotion Coconut&Monoi Oil-vartaloemulsio – Kuvittelin Nivean uuden vartaloemulsion olevan ällöttävän tuoksuinen, koska en pidä kookoksen tuoksusta. Vartaloemulsio kuitenkin oli oikein hyvän tuoksuinen eikä kookos ollut liian päällekäyvä. Koostumus oli myös hyvä.

J.Mäki shampoo ja hoitoaine – Myös nämä hiustuotteet tulivat Bette Boxissa. Shampoo ja hoitoaine eivät oikein iskeneet minuun. Suihkun jälkeen hiukset tuntuivat karhealta ja hiukset takkuuntuivat helposti, joten minulle jäi tunne, ettei nämä tuotteet sopineet ollenkaan minun hiuksilleni.

Maybellinen The Classic Volum’ Express-ripsiväri – Maybellinen ripsari oli hyvin samankaltainen ripsari kuin muutkin Maybellinen ripsivärit. Tuote ei kohonnut suosikkeihini ripsivärien osalta, mutta oli

Lue koko postaus tästä