Traumojen jälkeen- seuraukset

Idean sain Tiian, minäkö keski- ikäinen blogista, jossa hän kertoo omasta traumastaan sekä siihen reagoinnista. Olen itse joutunut miettimään viimeaikoina paljonkin juurikin traumojen jälkeisiä tapoja, uskomuksiani sekä omaa itseäni, kuinka paljon traumat ovat vaikuttaneet itseeni ja käyttäytymiseeni.

Itseasiassa, tästä postauksesta on tulossa aikas raskas sekä ikäänkuin alaston, sillä kerron miltä oikeasti tuntuu ja mitä olen käynyt läpi. Eli ymmärrän, jollet jaksa lukea 🙂

Jospa laitan tähän nämä omat traumani ihan vaan ylös sen enempiä menemättä niihin…ehkä. Tai, jospa se kirjoittaminen auttaisi käymään läpi..eli kirjoitan tarkistamatta ja vähän höpötän itseksenikin..jännittää ja ei ehken maailman helpoin asia. Mutta jospa joku saa vaikka vähän vaikka vertaistukea.

Eli trauma 1: Pedofilin uhri iässä 6vTrauma 2: Oman lapsen menetys, kokoa sikiöllä oli noin kahden nyrkin verran, ja oma ikä 14v. Trauma 3: Raiskaus iässä 14v. 

Huh.

Olen ehken nyt vasta voinut sanoa ääneen kaikki, aiemmin en vaan voinut. Häpesin niin tuhottomasti! Välillä vieläkin. Ja nämä kolme kokemusta ovat vaikuttaneet omaan minääni, käyttäytymiseen

Lue koko postaus tästä