TREFFIPERJANTAI: MIKKELI

Tällä viikolla pidimme meidän joka kuukautisen treffiperjantaimme ja suuntasimme Mikkeliin. Olin suunnitellut miehelleni taas yllärireissua ja päätin toteuttaa sen osana treffiperjantaita. Vasta loppumatkasta mieheni arvasi mihin olemme menossa ja rupesi arvuuttelemaan mitä aiomme tehdä Mikkelissä. En ollut ihan hirveästi mitään suunnitellut, koska aika oli rajallinen enkä paljoakaan kiinnostavia nähtävyyksiä löytänyt Mikkelistä. Olin kuitenkin heti päättänyt, että vien mieheni Jalkaväkimuseoon, koska mieheni on todella kiinnostunut historiasta ja Suomen sodista.

Kasarmialue, jolla Jalkaväkimuseo sijaitsi, oli todella viihtyisä rakennuksineen ja pääsymaksu museoon oli vaivaiset 8€. Ainut huono puoli oli, että yhden rakennuksen ovet olivat lukossa, johon museovirkailija ohjasi meidät menemään päänäyttelyn jälkeen. Emme jaksaneet enää palata päärakennukseen selvittämään asiaa, joten kiertelimme hetken aikaa museon jälkeen vain kasarmin pihapiirissä.

Olin katsonut valmiiksi netistä ravintolan, johon menimme syömään. Gastropub Eino sijaitsi Mikkelin torin laidalla, joten sijainti oli keskeinen ja auton sai hyvin jätettyä torin parkkihalliin. Oli kiva katsella hyvän ruoan äärellä torilla käyvää vilskettä. Ruoka oli oikein

Lue koko postaus tästä