Trilogy Cream Cleanser – unelman pehmeä ja tehokas puhdistusvoide!

Trilogy on kahden uusiseelantilaisen sisaruksen vuonna 2002 perustama kosmetiikkamerkki, jonka tunnetuinta tuotetta eli Trilogy Rosehip Oilia myydään pullo joka 22 sekunti. Aika huikea juttu! Alun alkaen sisarusten tarkoituksena on ollutkin tuottaa juuri ruusunmarjaa sisältäviä ihonhoitotuotteita. Nykyisin tuotevalikoima on kasvanut useisiin kymmeniin ja Trilogyn ihonhoito-, vartalo- ja hiustuotteita myydään ympäri maailman. Trilogyn tuotteilla on NATRUE – Natural Cosmetics -sertifikaatti. Trilogyn tuotteet ovat eläinkokeettomia. Tuotteet eivät sisällä geenimanipuloituja ainesosia, synteettsiä hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä tai silikooneja.

Ruusunmarjaöljy on yksi suosikkiöljyistäni sen monien hyvien ominaisuuksien vuoksi. Se muun muassa auttaa häivyttämään naarmuja, raskausarpia, ryppyjä ja hoitaa kuivaa ihoa.

Trilogyn puhdistusvoide, Trilogy Cream Cleanser with rosehip, evening primrose, carrot (100 ml), on yksi lemppareistani kaikista kasvoputsareista. Ostin sitä viimeksi Kööpenhaminan reissulla Magasin du Nord -tavaratalosta 159 kruunulla eli hieman yli 20 eurolla. Heti ensikäyttökerralla ihastuin siihen parisen vuotta sitten. Trilogyn puhdistusvoide on koostumukseltaan erittäin pehmeää voidetta, mikä saattaa kuulostaa jotensakin oudolta… eikös kaikki voiteet ole pehmeitä? Ei minun mielestäni.

Lue koko postaus tästä