Tuju Inkiväärishotti

Missä ikinä kulkeekin, kuulee että flunssa jyllää ja on kaatanut yhden sun toisen petiin.Mukaanlukien minut. Aiemmat flunssat ovat olleet pientä verrattuna tähän, mutta onneksi ei ole influenssaa. En tosin ottanut rokotetta, mutta eipä se ole tainnut edes suojata mikäli jututpitävät paikkaansa.Kurkku on ollut järjettömän kipeä eikä ole pystynyt syömään kuin jäätelöä koska sen kylmyys puuduttaa nielua.
Mutta asiaan, eli on inkiväärijuomaa litkinyt pitkin syksyä ja alkuvuotta eikä ole tainnuut olla riittävän tehokasta joten otin kovemmat keinot käyttöön. Mitä se sitten tarkoittaakaan…astetta jytkympää drinksua!

INKIVÄÄRISHOTTI(Ohjeesta tulee puoli litraa valmista juomaa)
♥100g raastettua inkivääriä♥ 1 murskattu yksikyntinen valkosipuli  (tavallista 3-4 kynttä)♥ puoli litraa kiehuvaa vettä ♥ puoli desiä hunajaa♥ yhden sitruunan mehu puristettuna
Kuori &raasta inkivääri, murskaa valkosipuli ja lisää ne kiehuvaan veteen, anna kiehahtaa nopeasti.Siirrä kattila levyltä ja anna hautua kannen alla puolisen tuntia.Lisää sitruunan mehu ja hunaja, sekoita hyvin.Siivilöi ja pullota.
Juoma säilyy jääkaapissa ja siitä on helppo ottaa yksi tuju shotti päivittäin.Ravista pulloa kunnolla ennen avaamista

Lue koko postaus tästä